Perhomessut

8.-9.4.2017 Ylöjärven Liikuntakeskuksessa

FinnishSuomiEnglish (UK)

Esiintyjät

Antti Guttorm

Antti GuttormAntti Guttorm, Suomen ensimmäinen sertifioitu perhonheittokouluttaja saapuu jälleen Perhomessuille. Antti esittelee meille maailmanluokan heittotaitojaan. Hänellä on F.F.F. MCI ja THCI sertifikaatit. Perhonheittokoulutusta hänellä on takana kymmenen vuotta ja hän toimii Visionin tuotepäällikkönä.

Lue lisää...

Antti Tuuri

Antti TuuriMenestyneen, Finlandia-palkitun kirjailijan Antti Tuurin tietävät useimmat. Moniko tietää, että Kauhavalta lähtöisin oleva Antti on intohimoinen perhokalastaja? Vuonna 1978 hän julkaisi kirjan Perhokalastuksen alkeet - kalastuskertomuksia, jonka teema oli kirjoittajan epätoivoinen yritys oppia oikeaa perhokalastusta. Kuinka kävi ja miten matka on jatkunut niistä ajoista tähän päivään, siitä kuulet Perhomessuilla. Antin kanssa sanalla toinen suomalaisen perhokalastuksen Grand Old Man, Veli Autti.

Lue lisää...

Jani Ollikainen

Jani Ollikainen 1Kalastusopas Jani Ollikainen on toiminut kalastusalalla vuodesta 1991 ja viimeiset 10 vuotta yrittäjänä. Perhokalastusta Jani on harrastanut yli 30-vuotta.

Lue lisää...

Lauri Pihl

Lauri PihlLauri Pihlillä on yli kymmenen vuoden kokemus hauen perhokalastuksesta. Hän on kirjoittanut vuosien ajan aiheesta artikkeleita Pohjolan Perhokalastajaan, pitänyt lukuisia sidontakursseja sekä levittänyt haukiperhostelun ilosanomaa messuilla ja seurailtamissa.

Lue lisää...

Miki Äikäs

Miki Äikas

Kukapa ei tuntisi Mikiä ainakin nimeltä. Perhomessuilla Miki tulee näyttämään muutaman niksin helppoon perhon heittämiseen kahdenkäden vavalla, Keep it simple! Mikin esitys vain lauantaina.

Lue lisää...

Staffan Dahlbom

Staffan DahlbomStaffan osti ensimmäisen perhovapansa ja sitoi ensimmäisen perhonsa 80-luvun alussa. Siitä lähtien suuri osa hänen elämästään on pyörinyt perhokalastuksen ja siihen liittyvien asioiden ympärillä. Hänelle on myös kehittynyt syvällinen kiinnostus heittämiseen. Staffan opettaa matematiikkaa ja tiedettä elääkseen ja on sertifioitu heitonopettaja yhdenkäden vavoille. Näin hän saa yhdistettyä harrastuksen ja ammatin heittokurssien aikana. Kalastuksessa kohdekaloina hänellä on useimmat lohikalat sekä hauki.

Lue lisää...

Veli Autti

Veli AuttiVeli Autti on suomalainen perhositoja legenda ja perhokalastus vaikuttaja. Veli on yksi Pirkanmaan Perhokalastajien perustajajäseniä ja toiminut aikanaan myös seuran puheenjohtajana sekä Suomen Urheilukalastusliiton toiminnanjohtajana. Hän on kouluttanut vuosien ajan nuorempia ja vanhempia perhonsitojia ympäri maata ja heittokouluttajanakin nauttinut arvostusta.

Lue lisää...

Pirkanmaan Perhokalastajat

 

 

 

 

Lapland hotels logo

 

 

 

Jack The Rooster

Pääsymaksut:

Aikuiset 10 €

Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi

Opiskelijat opiskelijakortilla 5 €

Ehjällä lauantain rannekkeella sisään myös sunnuntaina.

 

Avoinna:

La 8.4. klo 10-17
Su 9.4. klo 10-16